MAINTAIN_VARS=YES is not working on power loss

The dataTaker DT82E is a smart data logger designed especially for environmental monitoring

MAINTAIN_VARS=YES is not working on power loss

Postby smaurer » Tue Mar 24, 2015 4:11 pm

I have been testing the MAINTAIN_VARS=YES functionality and it works great when I use HRESET command, but not when I disconnect power.
The CVs are not being restored when the power is connected. The Datataker is new and the details are below.

Product: DT82E-3
Serial Number: 103900
dataTaker 82 Version 9.16.5728 Flash 2014/10/03 17:46:55
VLITH (3.6V) 3.63 V PASS

I have assumed that the CVs would be restored after power is connected. Is my assumption correct?
smaurer
Newbie
 
Posts: 3
Joined: Wed Sep 18, 2013 12:53 pm

Re: MAINTAIN_VARS=YES is not working on power loss

Postby Roger » Wed Mar 25, 2015 10:10 pm

Hi Smaurer

The only reason for the maintain vars to fail is when the variables have been initialized to zero at the start if the program. Could you please post you code for review?

Cheers

Roger
"Don't Panic"
Douglas Adams HHGTTG
Roger
Guru
 
Posts: 294
Joined: Fri Feb 10, 2012 10:38 am

Re: MAINTAIN_VARS=YES is not working on power loss

Postby Rudy Gunawan » Thu Mar 26, 2015 10:07 am

Hi Smaurer,

Unfortunately that issue is confirmed.
I will contact you directly about this issue.

Best regards,
Rudy
Rudy Gunawan
Guru
 
Posts: 461
Joined: Sun Apr 29, 2012 12:28 am


Return to DT82E

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron